Topp
 CSR - HMS


Browse
Browse
Søketekst:
Avansert søk
Browse
Browse

Browse
Browse
Klikk her for en interaktiv presentasjon av Icas
Browse
Browse

Browse
Browse
Tlf: 926 63 321
Fax: 0000 0000
Epost: jens.georg@obs1.no
Browse
Browse
BrowseBrowseBrowseBrowseBrowseBrowseBrowseBrowse

  ICAS AS ble etablert i 1989 for å utvikle, produsere og markedsføre skadeforebyggende produkter. Selskapet er norsk, med hovedkontor på Østerås i Bærum.

PRODUKSJON OG UTVIKLING:
I 1992 etablerte vi et eget datterselskap Icas CS a.s med egen produksjon og utvikling i Tsjekkia. Selskapet er fullt ut ISO-9001 sertifisert av Det Norske Veritas (DNV) og innehar VdS-godkjenning på elektronikkproduksjon. Dette sikrer at vi alltid kan videreutvikle våre produkter og markeder på en konkurransekraftig måte. I dag arbeider det totalt ca 30 personer i dette datterselskapet.

PRODUKTER:
Vi tilbyr et komplett produktspekter for brannvarsling  av næringsbygg, boliger, hytter og driftsbygninger i landbruket. Vi har også flere løsninger som passer utmerket til barnehager, hybelbygg og borettslag m.m.

MARKED:
Vår etablering i Tsjekkia gir fremtidige store konkurransefordeler for eksport, da vi er sentralt plassert i Europa. Med våre røykvarslere er vi markedsleder i Norge og Finland. Vi vil i fremtiden satse sterkere på eksport til andre land i Europa. Våre røykvarslere har nasjonal godkjenninger i alle markeder.

DISTRIBUSJON:
Produktene distribueres gjennom landets ledende grossister, el-installatører og leverandører av tekniske produkter til landbruket.

ØKONOMI:
ICAS AS har en sunn økonomi med over 50 % egenkapital. Dette sikrer en videre produktutvikling, samt at det er en trygghet for våre kunder og leverandører.

MILJØ:
Vi har som målsetning at alle våre produkter skal tilfredstille de strengeste miljøkrav fra myndigheter og kunder. Derfor har vi bla. utviklet en røykvarsler med opptil 90% lavere radioaktivitet enn de fleste av våre konkurrenter. Produktet vil derfor bli behandlet som vanlig elektronisk avfall i de fleste EU land. Vi er medlem av Renas.

 ICAS AS - Industrivegen 3, 2850 LENA - Norge